VirtueMart
Budžets:
Atlikums:

TOP10




Happy World of Dri Dri Gelato
Skatīt pilna izmēra attēlu


Prece nav noliktavā.
Pēdēja pārdošanas cena

Happy World of Dri Dri Gelato

Autors: Adriano di Petrillo
Izdevniecība: Ryland, Peters & Small Ltd
Izdošanas gads: 2018
Valoda: Angļu
Produkta veids:
ISBN: 9781849759434
Lapaspušu skaits: Nav datu
Sērija:
Ievadīšanas datums: 08.04.2018

Anotācija:
Gelato is not simply the Italian word for ice cream. “A good gelato should be rich in flavor but you shouldn’t feel full even after you’ve eaten a pint of it. Trust me!” So says Adriano di Petrillo, owner of Dri Dri, the artisan gelateria. Authentic Italian gelato is made with milk rather than cream, so it’s much lighter and significantly lower in fat. Gelato is made by a process called ‘mantecazione,’ where it is frozen and churned very slowly so it doesn’t absorb too much air. This achieves a creamy texture without the fat. Gelato is surprisingly easy to make at home with a domestic ice cream maker. Try Adriano’s simple recipes for Vanilla, Coffee, Bitter Chocolate, Cookies and Cream, and Tiramisù. Also included are recipes for fresh and fruity sorbets and granitas, including Green Apple and Mixed Berries. Suggestions for delicious ways to serve your creations include Bitter Chocolate Gelato with Cherry Compote; Lemon Gelato with Brioche; and Almond Gelato drowned with hot espresso. Ideas for gelato-based drinks include Italian classics such as a Rossini (strawberry sorbet with Prosecco) and Sgroppino (lemon gelato blended with vodka or Prosecco).
------------------------------------------------------------------------
Gelato nav vienkārši itāļu vārds saldējumam. “Labam gelato vajadzētu būt bagātīgam ar garšu, bet jums nevajadzētu justies sātam pat pēc puslitra tā apēšanas. Uzticies man!" Tā saka Adriano di Petrillo, amatnieku gelateria Dri Dri īpašnieks. Autentiskais itāļu gelato tiek gatavots ar pienu, nevis krējumu, tāpēc tas ir daudz vieglāks un ievērojami zemāks tauku saturs. Gelato ražo ar procesu, ko sauc par “mantecazione”, kur to sasaldē un saputo ļoti lēni, tāpēc tas neuzsūc pārāk daudz gaisa. Tādējādi tiek iegūta krēmveida tekstūra bez taukiem. Gelato ir pārsteidzoši viegli pagatavot mājās, izmantojot vietējo saldējuma ražotāju. Izmēģiniet Adriano vienkāršās receptes vaniļas, kafijas, rūgtās šokolādes, cepumu un krējuma un Tiramisù receptēm. Iekļautas arī svaigu un augļu sorbetu un granitu receptes, ieskaitot zaļo ābolu un jauktās ogas. Ieteikumi gardiem veidiem, kā pasniegt savus darinājumus, ir rūgtā šokolādes gelato ar ķiršu kompotu; Citrons Gelato ar Brioche; un mandeļu Gelato noslīka ar karstu espresso. Idejas dzērieniem, kuru pamatā ir gelato, ietver itāļu klasiku, piemēram, Rossini (zemeņu sorbets ar Prosecco) un Sgroppino (citronu gelato sajaukts ar degvīnu vai Prosecco).