VirtueMart
Budžets:
Atlikums:

TOP10




Konditora Cukurbeķera receptes
Skatīt pilna izmēra attēlu


Prece nav noliktavā.
Pēdēja pārdošanas cena

Konditora Cukurbeķera receptes

Autors:
Izdevniecība: Jumava
Izdošanas gads: 2017
Valoda: Latviešu
Produkta veids: Cietie vāki
ISBN: 9789934200328
Lapaspušu skaits: 206
Sērija:
Ievadīšanas datums: 11.01.2017

Anotācija:
rāmatā apkopotas konditora-vecmeistara Aleksandra Dabres izmantotās konditorejas izstrādājumu receptūras, kas saglabājušās Meistara jaunības gadu piezīmju kladēs un ilgo darba gadu pierakstos, ko viņš apguvis labākajā pirmskara Rīgas konditorejā — “Ch. Jürgenson-Otto Schwarz” jeb pie “Otto Švarca”. Katra recepte kārdina ar savu nosaukumu vien. Ieklausieties, kā daži no tiem skan! Aukstie, siltie un karstie kapseļi... Šokolādes, riekstu, mandeļu un griljāžas masas... Vīnes, vieglie un smagie biskvīti... Kūkas un štriceles... Aleksandrs Dabre ir arī daudzu jauno recepšu autors. Vairākas no tām kļuva ļoti iecienītas visās padomju konditorejās — tortes “Gaiziņš”, “Kamene”, “Vēsma” un “Latvija”, biezpienmaizīte “Sigulda”, smalkmaizītes “Gardums”, “Rīts”, “Jubilejas”... Mūsdienās tās jau ir kļuvušas par klasiku, un to pagatavošas noslēpums ir aprakstīts šajā grāmatā.