VirtueMart
Budžets:
Atlikums:

TOP10




Eiropas vēsture Latviešu virtuvē
Skatīt pilna izmēra attēlu


Prece nav noliktavā.
Pēdēja pārdošanas cena

Eiropas vēsture Latviešu virtuvē

Autors: Sandra un Valdis Ošiņi
Izdevniecība: Lauku avīze
Izdošanas gads: 2016
Valoda: Latviešu
Produkta veids: Cietie vāki
ISBN: 9789934152641
Lapaspušu skaits: 168
Sērija:
Ievadīšanas datums: 31.10.2016

Anotācija:
Sandra un Valdis Ošiņi "Eiropas vēsture latviešu virtuvē" Grāmatā apkopotas receptes, kuras ienākušas no citām zemēm un iemantojušas vairāku paaudžu atzinību. Tās gatavo ikdienā un svētkos gan daudzās latviešu mājās, gan krodziņos, kafejnīcās, restorānos un beķerejās. Daudzām receptēm ir interesantas leģendas, kuras publicējam šeit kā stāstus, kuru izcelsmes patiesumu diez vai varētu pārbaudīt. Bet labs stāsts ir tikpat garšīgs kā ēdiens, par ko tas vēsta. Grāmatā publicētās receptes ir droši pārbaudītas. Daudzus aprakstītos ēdienus mēs uzskatām par mūsu nacionālās virtuves neatņemamu sastāvdaļu. Tie ir pieradināti, pielāgoti vietējām garšām un izejvielām. Grāmatā ir 82 receptes, 118 fotogrāfiju un 34 stāsti. Lai izdodas un labi garšo gan siļķu rolmopši, gan frikadeļu zupa, cepetis vai peldošās salas!