VirtueMart
Budžets:
Atlikums:



Mary Berry: Foolproof Cooking
Skatīt pilna izmēra attēlu


Prece nav noliktavā.
Pēdēja pārdošanas cena

Mary Berry: Foolproof Cooking

Autors: BERRY, MARY
Izdevniecība: Ebury Press
Izdošanas gads: 2016
Valoda: Angļu
Produkta veids:
ISBN: 9781785940514
Lapaspušu skaits: Nav datu
Sērija:
Ievadīšanas datums: 15.04.2016

Anotācija:
A brand-new collection of recipes and tips to accompany Mary's new BBC TV series,Mary Berry's Foolproof Food.In this brand-new, official tie-in to Mary's much anticipated BBC2 series, the nation's best-loved home cook will teach you to cook with confidence, with 120 delicious recipes.Mary Berry's Foolproof Food features all the recipes from the show, including delicious weeknight dinners, like Smoked Paprika Lamb with Borlotti Beans or Salmon, Fennel and Pea Risotto, irresistible dinner party suggestions such as Roast Rack of Pork Loin or Monkfish with Spinach and Crispy Bacon, and of course, plenty of tempting traybakes and biscuits for those with a sweet tooth.Featuring her no-nonsense tips and techniques, each chapter ensures perfect results every time, whatever you're cooking. Discover the key to avoiding a soggy bottom on your Beef Wellington, timing your roast just right, or whipping up a perfect Creme Caramel. With step-by-step photography for key recipes, along with Mary's no-fuss advice on preparing ahead, discover how every delicious dish can be completely foolproof.
------------------------------------------------------------------------
Pavisam jauna recepšu un padomu kolekcija, kas jāpievieno Marijas jaunajam BBC seriālam Mary Berry's Foolproof Food. Šajā pavisam jaunajā, oficiālajā sasaistē ar Marijas ļoti gaidīto BBC2 sēriju, tautas iemīļotākais mājas pavārs iemācīs jums gatavojiet ar pārliecību, izmantojot 120 gardas receptes. Mary Berry's Foolproof Food piedāvā visas izstādes receptes, tostarp gardas pusdienas vakariņās, piemēram, kūpinātu paprikas jēra gaļu ar Borlotti pupiņām vai lasi, fenheli un zirņu risotto, neatvairāmus vakariņu ballīšu ieteikumus, piemēram, cepetis Cūkgaļas fileja vai jūras velte ar spinātiem un kraukšķīgu bekonu, un, protams, daudz kārdinošu kūku un cepumu tiem, kam ir salds zobs. Katra nodaļa, kurā ietverti viņas bezjēdzīgie padomi un paņēmieni, katru reizi nodrošina nevainojamus rezultātus neatkarīgi no tā, ko gatavojat. Atklājiet atslēgu, lai izvairītos no slapjas Beef Wellington dibena, pareizi izceptu cepeti vai sakultu perfektu Creme Caramel. Izmantojot soli pa solim galveno recepšu fotografēšanu, kā arī Marijas vienkāršos padomus par gatavošanos uz priekšu, atklājiet, kā katrs garšīgs ēdiens var būt pilnīgi drošs.