VirtueMart
Budžets:
Atlikums:

TOP10

Grāmatas arrow Praktiskās zinātnes. Medicīna. Tehnika arrow Pavārgrāmatas, uzturs, diētas arrow How to Make Sourdough : 45 Recipes for Great-Tasting Sourdough Breads That are Good for You, Too



How to Make Sourdough : 45 Recipes for Great-Tasting Sourdough Breads That are Good for You, Too
Skatīt pilna izmēra attēlu


Prece nav noliktavā.
Pēdēja pārdošanas cena

How to Make Sourdough : 45 Recipes for Great-Tasting Sourdough Breads That are Good for You, Too

Autors: Hadjiandreou, Emmanuel
Izdevniecība: Ryland, Peters & Small Ltd
Izdošanas gads: 2016
Valoda: Angļu
Produkta veids:
ISBN: 9781849757041
Lapaspušu skaits: 159
Sērija:
Ievadīšanas datums: 13.04.2016

Anotācija:
Many people are turning their backs on mass-produced, homogenized and bland bread in favour of something natural and nourishing. And what can be more natural than the way bread used to be made - with flour, water and care. Once you've mastered the sourdough 'starter' - the vigorous little mixture of flour and water that helps leaven the bread and develop flavour - you just need to mix a small amount of it with your other ingredients and you're well on your way to a great-tasting fresh loaf. Top up the starter and you can keep it going for as long as you want. It's no surprise than when people take in the wonderful aroma of their first homemade sourdough loaf, before breaking the firm, springy crust and savouring the delicious, light and flavoursome inside that they never look back. You'll be amazed not only by the flavour and variety of wonderful Sourdough recipes on offer in this book, but by their simplicity. There is a comprehensive step-by-step guide to making the dough, kneading the dough, and shaping, preparing and baking a basic sourdough loaf.From there, you'll discover exciting breads made with some of the hugely popular ancient grains, including kamut, spelt, einkorn and enner. If you like a rich, dark bread, then you'll be at home in the Rye chapter, with delicious recipes, such as New-York-style rye sourdough or Pumpernickel sourdoughs. Try the Sweet & Savoury Sourdoughs in the Flavoured Sourdoughs section, including classic combinations such as Tomato & Olive, but also more unusual but equally delicious recipes such as Halloumi & Mint. If you have a sweeter tooth, you'll be delighted by the Apple or Date & Walnut. Discover the dedicated Gluten-free chapter, with the Chickpea Potato Focaccia, Sourdough Potato Pancakes and Teff & Apricot Sourdough.Explore the diverse and divine creations in Snacks & Treats, such as Sourdough Bagels, Sourdough Pretzels and Sourdough Brioche. Finally, a chapter on Speciality Sourdoughs will teach you how to make the perfect Sourdough Baguette and Ciabatta, as well as festive favourites, such as Panettone.
------------------------------------------------------------------------
Daudzi cilvēki pagriež muguru masveidā ražotai, homogenizētai un mīlīgai maizei par labu kaut kam dabiskam un barojošam. Un kas var būt dabiskāks par maizes gatavošanas veidu - ar miltiem, ūdeni un rūpēm. Kad esat apguvis skābo rauga “iesācēju” - enerģisku mazu miltu un ūdens maisījumu, kas palīdz raudzēt maizi un attīstīt garšu - jums vienkārši jāsajauc neliels daudzums tā ar citām sastāvdaļām, un jūs jau esat ceļā uz lieliskas garšas svaigu klaipu. Uzpildiet starteri un varat to turpināt tik ilgi, cik vēlaties. Tas nav nekāds pārsteigums, kad cilvēki izbauda savas pirmās mājās gatavotās rauga klaipiņa brīnišķīgo aromātu, pirms salauž stingru, atsperīgu garoziņu un izbauda gardu, vieglu un garšīgu iekšpusi, kas nekad neatskatās. Jūs būsiet pārsteigti ne tikai par šajā grāmatā piedāvāto brīnišķīgo Sourdough recepšu garšu un daudzveidību, bet arī par to vienkāršību. Pastāv visaptverošs soli pa solim ceļvedis, kā pagatavot mīklu, mīcīt mīklu un veidot, pagatavot un cept pamata skābu klaipu. No turienes jūs atklāsiet aizraujošas maizes, kas gatavotas no dažiem ļoti populāriem senajiem graudiem, tostarp kamut, speltas, einkorn un enner. Ja jums patīk bagātīga, tumša maize, tad jūs būsiet mājās Rudzu nodaļā ar gardām receptēm, piemēram, Ņujorkas stila rudzu skābu vai Pumpernickel raugu. Izmēģiniet saldās un sāļās mērces sadaļā Aromatizētās mērces, ieskaitot klasiskās kombinācijas, piemēram, tomātu un olīvu, bet arī neparastākas, bet tikpat gardas receptes, piemēram, Halloumi & Mint. Ja jums ir saldāks zobs, jūs iepriecinās Apple vai Date & Walnut. Atklājiet īpašo nodaļu bez lipekļa ar aunazirņu kartupeļu Focaccia, Sourdough kartupeļu pankūkām un Teff & Apricot Sourdough. Izpētiet dažādus un dievišķus darbus uzkodās un kārumos, piemēram, Sourdough Bagels, Sourdough kliņģeri un Sourdough Brioche. Visbeidzot, nodaļā par īpašām skābēm tiks mācīts, kā pagatavot perfektu Sourdough bageti un Ciabatta, kā arī svētku iecienītākās lietas, piemēram, Panettone.